Celebració dels 25 anys d’agermanament amb Vaux-sur-Mer

Anglès i Vaux-sur-Mer celebren 25 anys d'agermanament

El municipis de Vaux-sur-Mer i d’Anglès hem celebrat el cap de setmana del 25 al 27 de maig 2018 els nostres 25 anys d’agermanament, un intercanvi cultural que es porta a terme anualment, un any a França i l’any següent a Catalunya.

Dissabte al matí hi va haver una excursió al Monestir de Sant Pere de Casserres, i per la tarda, una visita al Món Màgic dels Trens. Al vespre, el sopar d’aniversari va tenir lloc a l‘Aliança 1919, amb la presència d’en Josep Maria Feliu, primer alcalde de l’agermanament (1992) i l’actuació de Duo al Pesto.

Diumenge al matí, als Jardins de Can Cendra, els catalans vam explicar als francesos la tradició del Pubillatge, amb una trentena d’Hereus i Pubilles de tot Catalunya, entre els quals els representants d’Anglès i l’Hereu i Pubilla Nacionals. Seguidament els hi vam oferir una mostra de balls tradicionals catalans amb l’Esbart Dansaire Fontcoberta de Banyoles.

Com cada any, els ajuntaments intercanvien regals relacionats amb el medi ambient o la cultura, seguit d’un brindis amb cava i un refrigeri. L’ajuntament de Vaux ha obsequiat a Anglès unes caixes niu amb fitxes pedagògiques per col·locar al municipi i Anglès ha regalat plantes i flors autòcnones per plantar als magnífics jardins de Vaux.

El dinar de despedida va comptar amb un petit recull de cançons, entre les quals, la “Maladie d’Amour” de Michel Sardou, interpretada per la jove anglesenca Laia Planas.

La Selva TV ha realitzat un reportatge en vídeo que estarà disponible en breu.

Agermanament 2018 excurció Monestir St.Pere CasserresAgermanament 2018 excurció Monestir St.Pere CasserresWhatsApp Image 2018-05-28 at 09.56.23 (1)Agermanament 2018Agermanament 2018 excurció Monestir St.Pere CasserresAgermanament 2018 excurció Monestir St.Pere CasserresAgermanament 2018 excurció Monestir St.Pere CasserresAgermanament 2018 excurció Monestir St.Pere CasserresAgermanament - Excursió Món màgic TrensAgermanament - Excursió Món màgic TrensAgermanament - Excursió Món màgic TrensAgermanament - Excursió Món màgic TrensAgermanament Anglès Vaux 25 anys Agermanament Anglès Vaux 25 anys Agermanament Anglès Vaux 25 anysEsbart Dansaire - Agermanament 2018 Esbart Dansaire - Agermanament 2018 Esbart Dansaire - Agermanament 2018 Esbart Dansaire - Agermanament 2018 Esbart Dansaire - Agermanament 2018 Regal Agermanament Vaux caixes niu Parlaments Anglès-Vaux
Agermanament Anglès Vaux 25 anys Agermanament Anglès Vaux 25 anys Agermanament Anglès Vaux 25 anys