La Meritxell Font de l’escola Pompeu Fabra rep un dels premis finalistes del Concurs Digital Infantil d’Aqualia

Meritxell Font, de l’escola Pompeu Fabra ha resultat finalista en la 16a edició del Concurs Infantil d’Aqualia

L’alcaldessa, Àstrid Desset, li ha lliurat el premi

premi-aqualia Meritxell FontAnglès, 18 d’octubre de 2018

La jove Meritxell Font Bosch, de l’escola Pompeu Fabra d’Anglès, ha guanyat un dels premis finalistes del Concurs Digital Infantil que organitza anualment l’empresa Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. El treball presentat ha estat un dels millors de la XVI edició d’aquest certamen, en el qual han participat més de 8.000 alumnes de 3r i 4rt de Primària dels col·legis de l’estat espanyol i Portugal. L’objectiu és implicar als nens i nenes, d’una manera divertida, en el coneixement de la gestió del cicle integral de l’aigua a través d’un gran viatge digna dels més aventurers.

Meritxell Font ha recollit el premi a l’Ajuntament, de mans de l’alcaldessa, Àstrid Desset i del Cap de Servei d’Aqualia a Anglès, Jesús Coma. Acompanyat de la seva família i de la representant del centre escolar Pompeu Fabra, Eva Viñolas, la guanyadora ha rebut una càmera fotogràfica aquàtica com a regal i ha explicat el contingut del seu treball.

Aquest any el concurs es va llençar entorn el microsite www.aiguaperagrifus.cat i per decidir els premiats, el jurat ha valorat “la capacitat per representar el camí que porta l’aigua des de la natura fins a casa, així com la manera com es retorna al medi natural”.

El concurs infantil s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que regularment desenvolupen Aqualia i l’Ajuntament d’Anglès amb escoles per donar a conèixer als més petits les fases del cicle integral de l’aigua i educar en un ús i consum més responsable d’aquest recurs.

L’alcaldessa Àstrid Desset ha agraït la iniciativa d’Aqualia per aquest concurs educatiu i ha destacat la implicació dels centres escolars per incentivar als joves alumnes del municipi a presentar-se.

Per la seva banda, el Cap de Servei d’Aqualia, Jesús Coma, ha destacat la motivació dels nens i nenes en aquest concurs per treure idees genials amb una visió diferent de les coses.