L’Arnau Vicente guanya el Premi del Concurs Digital Infantil d’Aqualia

P1160497Anglès, 3 de novembre de 2017

El jove Arnau Vicente Polinario, de l’escola Pompeu Fabra d’Anglès, ha guanyat un dels premis finalistes del Concurs Digital Infantil que organitza anualment l’empresa Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. El treball presentat ha estat un dels millors de la XV edició d’aquest certamen, en el qual han participat més de 8.500 alumnes de 3r i 4rt de Primària dels col·legis de l’estat espanyol i Portugal. L’objectiu és implicar als nens i nenes, d’una manera divertida, en el coneixement de la gestió del cicle integral de l’aigua a través d’una gran aventura digna dels més valents.

Arnau Vicente ha recollit el seu premi a l’Ajuntament, de mans de l’alcaldessa Àstrid Desset i del Cap de Servei d’Aqualia a Anglès, Jesús Coma. Acompanyat de la seva família i de la directora del centre escolar, Eva Viñolas, el guanyador ha rebut una càmera fotogràfica aquàtica com a regal i ha explicat el contingut del seu treball.

El cicle de l’aigua, una aventura per a valents” ha estat el lema triat per Aqualia per a l’edició d’aquest any del Concurs Internacional de Dibuix Infantil. El concurs es va realitzar en un entorn digital a través del microsite www.elcicledelaiguaperavalents.cat, on es van submergir en un conte que va potenciar la seva motivació i diversió, havent de superar diverses proves al llarg de l’aventura.

L’alcaldessa d’Anglès ha agraït la iniciativa d’Aqualia per aquest concurs educatiu i ha destacat la implicació dels centres escolars per incentivar als joves alumnes del municipi a presentar-se.

Per la seva banda, el Cap de Servei d’Aqualia, Jesús Coma, ha destacat la motivació dels nens i nenes en aquest concurs per treure idees genials amb una visió diferent de les coses.

Arnau Vicente, guanyador premi Aqualia 2017

Per més informació:

Departament de Comunicació

comunicación@aqualia.es

www.aqualia.com

@FCCAqualia