SOM.ANGLES.CAT, nou espai 2.0 de Govern Obert

El nou portal http://som.angles.cat és un primer pas cap al Govern Obert, un govern en què els ciutadans tenen molt a aportar.

Un dels pilars d’aquest espai 2.0 és la interacció amb la ciutadania mitjançant la tecnologia (enquestes, votacions i tramesa directa d’informació a l’ajuntament).

Per exemple, qualsevol usuari registrat pot notificar amb el seu mòbil o ordinador una incidència sobre mobiliari, enllumenat, espais verds o via pública, adjuntant una foto, descripció textual i geolocalització. Un cop revisada, aquesta apareix en un mapa global d’incidències i es pot fer el seguiment dels diferents estats: pendent, en procés o resolta. A més, altres usuaris registrats poden afegir comentaris.

Aquest nou portal no és simplement una pàgina web més, estàtica i informativa. És un portal dinàmic que anirà creixent amb les aportacions dels ciutadans. Poc a poc s’aniran obrint noves possibilitats de participació 2.0. Es busca mobilitzar la ciutadania, fomentar el debat i les contribucions directes per tal d’aconseguir un govern realment obert, innovador i resolutiu.